معرفی هنرمندان ادوارد هاپر

بوک شهر

1403/2/31

3 بازدید

0878064

ادوارد هاپر

1967- 1882 § آمريكايي

ادوارد هاپر يكي از بزرگ‌ترين نقاشان پيكرنگار قرن بيستم است. او برجسته‌ترين نماينده‌ي نقاشي صحنه‌هاي آمريكايي بود كه خلأ معنوي سرزمين مادري خود را با نوعي بي‌اعتنايي سرد به ثبت رساند.

ادوارد هاپر در ۲۲ ژوئیه ۱۸۸۲ در نایَک شهری بر کرانه‌ی رودخانه ی‌هادسن در نزدیکی نیویورک به دنیا آمد. در کودکی گاهی در خشکبار فروشی پدرش کار می‌کرد ولی ترجیح می‌داد کنار رودخانه باشد و با قایق بازی کند. در ۱۵ سالگی یک قایق تک دکل ساخت و پیش از آن که به هنر روی بیاورد، فکر می‌کرد کشتی‌ساز شود.

والدین ‌هاپر با خواسته‌های او مخالفت نکردند اما متقاعدش کردند که مسیر «ایمن‌تری» را برگزیند و در زمینه‌ی هنر تجاری تحصیل کند.‌ هاپر نیز با حرف شنوی ابتدا به تحصیل در مدرسه‌ی غیر حضوری تصویر‌سازی پرداخت و سپس در مدرسه‌ی هنر نیویورک نام‌نویسی کرد. در اين مدرسه زير نظر ویلیام مریت چيس و رابرت هنری آموزش دید و با هم شاگردی و همسر آینده‌اش جو نيويسون آشنا شد.

هاپر پس از اتمام تحصیل مشتاق بود تا از پاریس، پایتخت هنری جهان دیدن کند. او در سال ۱۹۰۶ زمانی که پیکاسو و دیگر هنرمندان در حال ایجاد تحولی اساسی در هنر مدرن بودند، به پاریس رفت ولی با هیچ یک از آنها ملاقات نکرد. پدر و مادرش از طریق کلیسای خود ترتیبی داده بودند که نزد یک خانواده‌ی محترم بماند بنابراین هیچ شانسی برای اختلاط با جمعیت آوانگارد نداشت. با این حال‌، هاپر دوران سپری شده‌اش در فرانسه را می‌ستود و کار امپرسیونیست‌ها را تحسین می‌کرد. او در سال‌های بعد سفرهای بیشتری به پاریس داشت اما پس از سال ۱۹۱۰ دیگر به اروپا بازنگشت.

از تصویرگر تا نقاش

هاپر پس از سفرهایش، آمریکا را «خام و ناپرورده» یافت. او به عنوان هنرمند تجاری مشغول به کار شد و جایزه‌ای نیز برای پوستر جنگی خود با نام «هون‌ها را در هم بشکن» (۱۹۱۸) دریافت کرد، اما این حرفه او را راضی نمی‌کرد. در سال ۱۹۱۳ در «نمایشگاه اسلحه‌خانه» یک نقاشی فروخت ولی این اتفاق، سال‌ها پیش از پیشرفت ناگهانی او بود. موفقیت او در سال ۱۹۲۴ با برپایی نمایشگاهی از آبرنگ‌هایش در گالری فرانک رِن در نیویورک اتفاق افتاد. پس از این نمایشگاه، او کار تجاری را کنار گذاشت، با جو ازدواج کرد و به یک نقاش تمام وقت تبدیل شد.

 

Star Rating Star Rating Star Rating Star Rating Star Rating

دیدگاه خود را بنویسید